Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefen açmak

Rüyada kefen açmak

Rüyada kefen açmak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, eş ve evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kefen açmak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza katkısı olabilecek belli yerleri ya da bölgeleri ziyaret etme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada kefeni açmak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin kefenini açmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kefen açmak sıkıntılarının son bulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ölünün kefenini açmak hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, önemli kararlar alınacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada başkasını kefenle görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyi kefenli görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kardeşini kefenli görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, onun istediği yoldan gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments