Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını kefenle görmek

Rüyada başkasını kefenle görmek

Rüyada başkasını kefenle görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını kefenle gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Rüyada ölmek kefen giymek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada sarı kefen görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına inanılır.

Rüyada pembe kefen görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini kefenli görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulur.

Rüyada kendini kefende görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işaret eder.

Rüyada kefene sarmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına yorulur.

Rüyada kendini beyaz kefenle görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işarettir.

Rüyada birini kefende görmek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments