Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşli silahla vurulmak

Rüyada ateşli silahla vurulmak

Rüyada ateşli silahla vurulmak sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşli silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Etkisiz veya yetersiz plan, iş ya da programları bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ateşli silahla vurulmak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla ayağından vurulmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, muradının gerçekleşeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun silahla vurulduğunu görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurulduğu görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına tabir olunur.

Rüyada silahla gözünden vurulmak destek için ailesiyle de konuşacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına delalet eder.

Rüyada silahlan vurulmak helal kazanç elde edeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla başkasının vurulduğunu görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, düşmanlarına da dost olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments