Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla gözünden vurulmak

Rüyada silahla gözünden vurulmak

Rüyada silahla gözünden vurulmak huzursuzluklarından kurtulacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla gözünden vurulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız biraz durulabilir.

Rüyada silahla gözünden vurulmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla karnından vurulmak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, amaçlarına ulaşacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla başından vurulduğunu görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulur.

Rüyada elinden silahla vurulmak büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolundan silahla vurulmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işarettir.

Rüyada silahla omuzdan vurulmak kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada bacağından silahla vurulduğunu görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurulmak ve yaralanmak aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments