Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla ayağından vurulmak

Rüyada silahla ayağından vurulmak

Rüyada silahla ayağından vurulmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, onların yaralarına merhem olacağına, önünün açılacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına tabir olunur.

Rüyada silahla ayağından vurulmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeylerle yapmak zorunda olduklarınızı bir arada gerçekleştirecek yaratıcı yollar bulabilirsiniz.

Rüyada ayağından silahla vurulmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada silahla ayağından vurulmak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ayağından silahla vurulduğunu görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına rivayet eder.

Rüyada silahla göğsünden vurulduğunu görmek eline geçen paraları tutamayacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtından silahla vurulmak düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada uzun namlulu silahla vurulmak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalettir.

Rüyada silahla enseden vurulmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynundan silahla vurulduğunu görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments