Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin elinde silah görmek

Rüyada ölmüş birinin elinde silah görmek

Rüyada ölmüş birinin elinde silah görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin elinde silah gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda ikna yeteneğiniz mucizeler yaratabilir.

Rüyada silahı başkasının elinde görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine yorulur.

Rüyada elinde silah olan birini görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada elinde silah tutmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eli silahlı asker görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada eşinin elinde silah görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, helal rızka sahip olunacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada babasının elinde silah görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, kötü karakterli bir kadına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun elinde silah görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kariyer sahibi olacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada eli silahlı adam görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments