Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanağından öpmek

Rüyada yanağından öpmek

Rüyada yanağından öpmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, zor bir durumda kalacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük yatırımlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret eder.

Rüyada yanağından öpmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok güzel günler göreceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birini yanağından öpmek kişinin kötü günler geçireceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek günahkar olacağı işlere gireceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek sorunların ortadan kaldırılacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadını yanağından öpmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına delalettir.

Rüyada eşini yanaktan öpmek iyi geçineceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments