Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini kefeniyle görmek

Rüyada ölmüş birini kefeniyle görmek

Rüyada ölmüş birini kefeniyle görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefeniyle gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Rüyada ölünün kefenlendiğini görmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini kefene sarılı görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kendine kefen almak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefende kan görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini kefenle görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına inanılır.

Rüyada ıslak kefen görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kefenlendiğini görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, işlerinin kapanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefenli birini gömmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments