Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kefene sarılı görmek

Rüyada birini kefene sarılı görmek

Rüyada birini kefene sarılı görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine rivayet eder.

Rüyada birini kefene sarılı gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak son derece aktif durumdasınız.

Rüyada birinin kefene sarıldığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış insan görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kefene sarılmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işarettir.

Rüyada kefene sarılı insan görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, birçok iş kapısının açılacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, şansının açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini kefene sarılı görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments