Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefenli birini gömmek

Rüyada kefenli birini gömmek

Rüyada kefenli birini gömmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine yorulur.

Rüyada kefenli birini gömmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kendinizi aldatılmış hissedebilirsiniz ya da ani tepkileriniz kısa veya uzun vadede problem yaratabilir.

Rüyada kefenli birini gömmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü kefenle görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada mezar ve kefen görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye kefen giydirmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Rüyada birini kefenlenmiş görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, kederlerinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada öldüğünü ve kefenlendiğini görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada canlı birini kefenli görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada kefenli birini görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments