Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak kefen görmek

Rüyada ıslak kefen görmek

Rüyada ıslak kefen görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada ıslak kefen gördüyseniz:

  • Yaratıcı yönünüzü kullanabileceğiniz fırsatlar yakalamaya çalışın.

Rüyada ıslak kefen görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak ceket görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yırtık kefen görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak pirinç görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zorlukların günden güne artacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına inanılır.

Rüyada babasını kefenli görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, attığı her adımı düşüneceğine yorulur.

Rüyada ıslak paspas görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ıslak don görmek başarılı adımlar atılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, planların aksayacağına inanılır.

Rüyada ıslak kum görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments