Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefende kan görmek

Rüyada kefende kan görmek

Rüyada kefende kan görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kefende kan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada kefende kan görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yeni insanlarla tanışacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına delalet eder.

Rüyada annemi kefenle görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına tabir olunur.

Rüyada kendine kefen biçmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, olaylı günler geçireceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada kefene sarılmış birini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada ölen birini kefenli görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini tekrar kefenli görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölü kefeni görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kefen görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments