Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş incir yediğini görmek

Rüyada yaş incir yediğini görmek

Rüyada yaş incir yediğini görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, varlıklı kimse olacağına inanılır.

Rüyada yaş incir yediğini gördüyseniz:

  • İlham veren fikirleriniz harika sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Rüyada yaş incir yediğini görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaş incir görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işarettir.

Rüyada yaş incir almak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Rüyada yaş incir yemek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine işarettir.

Rüyada yaş incir toplamak çok büyük paralar kazanılacağına, hayırlı günler yaşayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz incir yediğini görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına inanılır.

Rüyada birine incir yedirmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada siyah incir yediğini görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments