Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, ileride çok zengin biri olacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, verilmiş ya da verilecek sözlerin veya evrak işlerinin ileride hiçbir sorun yaşanmayacak şekilde detaylandırılarak ele alınması gerekiyor.

Rüyada ağzından kan tükürmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada ağzina tükürmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından et tükürmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından kum tükürmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzına tükürmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına yorulur.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ağzının içine tükürmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sıhhat ve moral bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emre

Baya uzun bir süredir böyle gerçekci bir rüya görmedim.Rüyam gayet normal olağan giderken birden dağda bir yolda yanlız kalıyorum ileride 5-6 köpek yolu kapatmış bende bazgeçip geri dönüyorum busegfer geldiğim tarafta köşede meczup kıyafetli bir adam ayakta işiyor yere daha sonra sağa sola işemeye başlıyor ve birden yaşlı deli görünümlü bir kadın oluyor ve altında bisiklet oluşuyor ardından hala köpeklerden korktuğum için aşağı doğru gitmeye devamederken birden ağzıma doğrultuyor işemeye devamediyor neyapıyorsun dememe kalmıyor boğulurcasına ağzıma işiyor ardından kendime gelip kızıp bağırınca oda kızıyor bu sefer ağzıma tükürüyor.Açıklarmısınız nedir bu bukadsr gerçekçi rüyanın tabiri ? Hayır mı şer mi ?