Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşurken tükürmek

Rüyada konuşurken tükürmek

Rüyada konuşurken tükürmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, gamsız bir hayat süreceğine, elinin darda kalmayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada konuşurken tükürmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda işiniz her şeyden önce geliyor.

Rüyada konuşurken tükürmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, maddi durumunun düzeleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada konuşamayan birini konuşur görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birini telefonla konuşurken görmek parasal durumun düzeltileceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada köpeği konuşurken görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına yorulur.

Rüyada arkasından konuşulduğunu görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, zaferler kazanacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini konuşurken görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, yaşamının tazeleneceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kendi hakkında konuşulduğunu görmek güzelliklerle dolacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini telefonla konuşurken görmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kariyer edineceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments