Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzina tükürmek

Rüyada ağzina tükürmek

Rüyada ağzina tükürmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, emeklerinin heba olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, ferahlığa çıkacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada ağzina tükürmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar haklı olan sizseniz de, çözümü daha sonraya bırakmalısınız.

Rüyada ağzından et tükürmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına yorulur.

Rüyada ağzından kan tükürmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada birinin ağzına tükürmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzına tükürmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzina tükürmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından kum tükürmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments