Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehir tükürmek

Rüyada zehir tükürmek

Rüyada zehir tükürmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada zehir tükürmek gördüyseniz:

  • Bir süredir üzerinde konuşulan konular ya da teklifler sonuçlarını gösteriyor.

Rüyada zehir tükürmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli hayvan ısırması görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının zehirlendiğini görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, borçların ödeneceğine, sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada zehir görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada zehirli kurbağa görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Rüyada yılan zehiri görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada zehirli iğne görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine yorulur.

Rüyada zehir almak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments