Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cesetler görmek

Rüyada cesetler görmek

Rüyada cesetler görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada cesetler gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almamalı veya müsamaha göstermemelisiniz.

Rüyada yanmış insan cesedi görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada atatürkün cesedini görmek buna rağmen kazanç getireceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işaret eder.

Rüyada cesedi denize atmak yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Rüyada ölü cesedi görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına tabir olunur.

Rüyada cesedin yandığını görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada firavunun cesedini görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, kurtuluşu bulacağına, işinde yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan cesedi görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yıkılacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Rüyada bayan cesedi görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments