Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi cesedi görmek

Rüyada kedi cesedi görmek

Rüyada kedi cesedi görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi cesedi gördüyseniz:

  • Hiçbirşeye garanti gözüyle bakmamalısınız.

Rüyada kedi ceseti görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalet eder.

Rüyada kedi cesedi görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına inanılır.

Rüyada yanmış cesed görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine yorulur.

Rüyada cesed saklamak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin cesedini görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada denizde cesetler görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işarettir.

Rüyada cesedin dirildiğini görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına inanılır.

Rüyada annesinin cesedini görmek kıdem atlayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments