Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan cesedi görmek

Rüyada bayan cesedi görmek

Rüyada bayan cesedi görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kendisine kızacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada bayan cesedi gördüyseniz:

  • Paranızı koruma altına almalı para harcamanıza neden olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada bayan cesedi görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine yorulur.

Rüyada cesetler görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına rivayet eder.

Rüyada suda cesetler görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada ölü ceseti görmek olumsuz haberler alacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, her zaman çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada atatürkün cesedini görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cesedi saklamak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde cesetler görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments