Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayın babanın elini öpmek

Rüyada kayın babanın elini öpmek

Rüyada kayın babanın elini öpmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada kayın babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya yapılması gereken düzenlemelerde sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada kayın babanın elini öpmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, malından ve parasından olacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayın babanın öldüğünü görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayın babayla telefonda konuşmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, can derdine düşeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayın babanın namaz kıldığını görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, kısmetinin açılacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine inanılır.

Rüyada kayın babanı görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine yorulur.

Rüyada kayın babasıyla kavga etmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sözünde duracağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalettir.

Rüyada kayınvaldesini görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, kırılan kalplerin barışacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada kayınını görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments