Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babanı öpmek

Rüyada ölmüş babanı öpmek

Rüyada ölmüş babanı öpmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babanı öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun başında bulunan bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının elini öpmek parasını ve malını kaybedeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek kurtuluşu yakalayacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada anne babanın elini öpmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada anne baba eli öpmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına işarettir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek zor günlerin uzaklaşacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments