Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş üzerinden atlamak

Rüyada ateş üzerinden atlamak

Rüyada ateş üzerinden atlamak yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yüzlerin asılacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, keyfinin kaçacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateş üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almak yerine üzerinde detaylı şekilde düşünmenizde fayda var.

Rüyada ateş üstünden atlamak işlerin çığırından çıkacağına, sorunların çabucak halledileceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş üzerinden atlamak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına delalettir.

Rüyada suya atlamak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına inanılır.

Rüyada binadan aşağı atlamak çok zor duruma düşüleceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dalgalardan atlamak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksekten atladığını görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten nehre atlamak kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, her anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments