Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalardan atlamak

Rüyada dalgalardan atlamak

Rüyada dalgalardan atlamak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada dalgalardan atlamak gördüyseniz:

  • Bittiğini zannettiğiniz bir iş, sizi şaşırtarak yeniden karşınıza çıkabilir.

Rüyada dalgalardan atlamak başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, amaçlarına ulaşmaya, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada dalgadan atlamak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalara atlamak donanımlı kılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin dalga geçtiğini görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgada sürüklenmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dev deniz dalgası görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada şiddetli deniz dalgası görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada büyük su dalgası görmek ağız tadının da kaçacağına, şükredeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments