Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş üstünden atlamak

Rüyada ateş üstünden atlamak

Rüyada ateş üstünden atlamak azla yetinmek zorunda kalmayacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, mutlulukların yarım kalacağına inanılır.

Rüyada ateş üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştın sonra iyiden iyiye kaybediyorsun.

Rüyada ateş üstünden atlamak işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateş üzerinden atlamak özgüveninde artış yaşanacağına, elinin darlaşacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada üstünden atlamak ekmek bulamayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada mezarın üstünden atlamak geniş geniş yaşayacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada farenin üstünden atlamak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, sevindirici şeyler duymaya işaret eder.

Rüyada duvarın üstünden atlamak kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Rüyada yılanların üstünden atlamak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşin üstünden atlamak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments