Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya atlamak

Rüyada suya atlamak

Rüyada suya atlamak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hem moral hem de çareler bulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya atlamak gördüyseniz:

  • Romantik jestler iyi bir ilişkiyi besleyebilir.

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak keyiflerinin yerinde olacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, işlerinin azalacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içine atlamak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada su birikintisinden atlamak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kuyusuna atlamak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten suya atladığını görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk suya atlamak özel hayatının renkleneceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada köprüden suya atlamak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, dertleri biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments