Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yüksekten atladığını görmek

Rüyada arkadaşının yüksekten atladığını görmek

Rüyada arkadaşının yüksekten atladığını görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksekten atladığını gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşebilir veya işinizi ilgilendiren aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının yüksekten atladığını görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kendisini yıpratacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine inanılır.

Rüyada arabayla yüksekten atlamak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, maddi gücünün azalacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalettir.

Rüyada çok yüksek binadan atlamak giden birinin geri döneceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yükseklerden atlamak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten suya atladığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek atlamak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerlerden atlamak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments