Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş parçası görmek

Rüyada ateş parçası görmek

Rüyada ateş parçası görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına delalettir.

Rüyada ateş parçası gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden sakının.

Rüyada ateş parçası görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ciğer parçası görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, hızlanacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada parça ekmek görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında cam parçaları görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada karpuzun parçalandığını görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ay parçası görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada mermer parçası görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeğin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada uçak parçalandığını görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments