Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay parçası görmek

Rüyada ay parçası görmek

Rüyada ay parçası görmek ekmeğinin de artacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalet eder.

Rüyada ay parçası gördüyseniz:

  • Sorunların çözümünü sağlamaya yarayabilecek belli bilgilere ulaşmak için uğraşabilirsiniz.

Rüyada ay parçası görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde üç tane ay görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işarettir.

Rüyada ayçekirdeği satmak çok büyük zararlar edileceğine, insanların hayır dualarını alacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı ay görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Rüyada ay tutulması görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, söylediklerinin çıkacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay tutmak konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ay ve güneşi yanyana görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, daha çok iş yapacağına, amacına ulaşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada gökte iki tane ay görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments