Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuzun parçalandığını görmek

Rüyada karpuzun parçalandığını görmek

Rüyada karpuzun parçalandığını görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Rüyada karpuzun parçalandığını gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada karpuzun parçalandığını görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada karpuz parçalandığını görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına tabir olunur.

Rüyada odun parçası toplamak kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına inanılır.

Rüyada ciğerleri parçalanmak çaresiz kalacağına, hak yemeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir parçası görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek parçaları toplamak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yüzük parçalanması görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına yorulur.

Rüyada cam parçaları görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments