Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında cam parçaları görmek

Rüyada ağzında cam parçaları görmek

Rüyada ağzında cam parçaları görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ağzında cam parçaları gördüyseniz:

  • Borçlanmamaya veya gereğinden fazla harcama yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada ağzında cam parçası görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalettir.

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, hasta ise şifa bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine inanılır.

Rüyada ağzında cam parçaları görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada cam parçalarını toplamak mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına delalet eder.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, işlerinin hemen hallolacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet eder.

Rüyada kırık cam parçaları görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments