Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak parçalandığını görmek

Rüyada uçak parçalandığını görmek

Rüyada uçak parçalandığını görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, eğlenceli mekânlara gideceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına inanılır.

Rüyada uçak parçalandığını gördüyseniz:

  • Borçlarınızı tahsil edebilir veya kapatabilirsiniz.

Rüyada uçağın parçalandığını görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçak parçalandığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine işarettir.

Rüyada uçak parçaları görmek rahat bir nefes alacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada küçük kağıt parçaları görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, düşünceli ve dalgın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabasının parçalandığını görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta et parçası görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, o işten ekmek yiyeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işaret eder.

Rüyada ağızda et parçası görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz parça görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments