Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer parçası görmek

Rüyada mermer parçası görmek

Rüyada mermer parçası görmek yüksek makamlara geleceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer parçası gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardım etmesine izin vermelisiniz.

Rüyada mermer parçası görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalettir.

Rüyada mermer parçaları görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermer bina görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, haneden birinin ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada mermer kırıldığını görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada mermer masa görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer eşik görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, sorunların son bulacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mermer hamam görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, büyük bir sorun oluşacağına, canının ve malının garantide olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments