Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer parçası görmek

Rüyada ciğer parçası görmek

Rüyada ciğer parçası görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada ciğer parçası gördüyseniz:

  • Gözönünde bulundurmanızda fayda var.

Rüyada ciğer parçası görmek iyi şeyler yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ciğerleri parçalanmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ciğer yıkamak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, eline haram para geçeceğine alamet eder.

Rüyada ciğer eti görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, ne yapacağına rivayet eder.

Rüyada kızarmış ciğer yemek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ciğer şiş görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ciğerlerinden hasta olduğunu görmek zor ve stresli günler geçireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ciğer et görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments