Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parça ekmek görmek

Rüyada parça ekmek görmek

Rüyada parça ekmek görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, dertlerin artacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada parça ekmek gördüyseniz:

  • Hızlı davranmamak gerekiyor.

Rüyada ekmek parçaları toplamak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ekmek parçaları görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, ona kol kanat gereceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek parçası yemek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada parça ekmek görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, her zaman neşeli olacağına delalettir.

Rüyada bir parça ekmek yemek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yerde ekmek parçaları görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde ekmek parçası görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ekmek parçası görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yeni denemelerde bulunacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments