Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş abiyi öpmek

Rüyada ölmüş abiyi öpmek

Rüyada ölmüş abiyi öpmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, güzel günler yaşayacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş abiyi öpmek gördüyseniz:

  • Şüpheleri gidermek için daha fazla soru sormak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada ölen abiyi öpmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada abiyi öpmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş abiyi öpmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işarettir.

Rüyada abi öpmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada abi karısını görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada abilerimi görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada abini görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, kazançtan yana kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abiyi sarhoş görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments