Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abiyi öpmek

Rüyada abiyi öpmek

Rüyada abiyi öpmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada abiyi öpmek gördüyseniz:

  • Bazı korkularınızı ya da endişelerinizi görmezden geliyor olabilirsiniz.

Rüyada abiyi öpmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, büyük bir işe kavuşacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş abiyi öpmek insanlardan uzaklaşacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen abiyi öpmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına delalet eder.

Rüyada abi öpmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada abi düğünü görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Rüyada abi öldüğünü görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada abi dövmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada abi eşi görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments