Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abilerimi görmek

Rüyada abilerimi görmek

Rüyada abilerimi görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine delalet eder.

Rüyada abilerimi gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşırsanız, iyi niyetinizi kötü kullanabilecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada anne abi görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine inanılır.

Rüyada abinle evlendiğini görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine delalet eder.

Rüyada ölü abi görmek onun istediği yoldan gideceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada abi yenge görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada abi görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, kazançlı bir adım atılacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada abiyle birlikte olmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada ölü abiyi görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, üzüntülü haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada abi ve dayı görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments