Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abini görmek

Rüyada abini görmek

Rüyada abini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, yolunun hep açık olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, yüksek bir makamı olacağına rivayet eder.

Rüyada abini gördüyseniz:

  • Eviniz veya iş hayatınızla ilgili durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

Rüyada ölü abiyi görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada abiyle birlikte olmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek abi görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada abi kavga etmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada abi kardeş görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada abi ve babayı görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet eder.

Rüyada abinle kavga etmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, giderileceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzaktaki abiyi görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments