Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abiyi sarhoş görmek

Rüyada abiyi sarhoş görmek

Rüyada abiyi sarhoş görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, mülk sahibi olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, kötü günler görüleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, onun istediği yoldan gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada abiyi sarhoş gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirmeye veya bilginizi arttırmaya yönelik çalışmaların faydasını görebilirsiniz.

Rüyada abiyi sarhoş görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada abi diye bağırmak büyük bir gelir toplayacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, zorluklarının biteceğine işarettir.

Rüyada abiyi hasta görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada abi öldüğünü görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abinle evlendiğini görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, bolluk içine olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abinin eşini görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bahtının da çok parlak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abinin hanımını görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölü abi görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, o işten ekmek yiyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments