Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abi karısını görmek

Rüyada abi karısını görmek

Rüyada abi karısını görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, hikmete kavuşacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abi karısını gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden önce tekrar tekrar düşünmenizde fayda var.

Rüyada abi karısını görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada abinin karısını görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, sosyal konumunun değişeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş abiyi görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada abiyi sarhoş görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalettir.

Rüyada anne abi görmek boş kuruntularla uğraşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada abiyle birlikte olmak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına inanılır.

Rüyada ölen abini görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, rahata ereceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına delalettir.

Rüyada abi için ağlamak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments