Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abi öpmek

Rüyada abi öpmek

Rüyada abi öpmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, el açmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada abi öpmek gördüyseniz:

  • Gülümseyerek, artık düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada abi öpmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş abiyi öpmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen abiyi öpmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada abiyi öpmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına işarettir.

Rüyada abi ve yenge görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına tabir olunur.

Rüyada baba abi görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaklaşan güzel günlere yorulur.

Rüyada abi öldürmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada öz abiyle kavga etmek kazancının helal para olacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments