Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen abiyi öpmek

Rüyada ölen abiyi öpmek

Rüyada ölen abiyi öpmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işarettir.

Rüyada ölen abiyi öpmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz.

Rüyada abiyi öpmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada ölen abiyi öpmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, suç işleyeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş abiyi öpmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada abi öpmek ileriye gideceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada abini görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada abini öldürmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada abla ve abi görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, ayrılanların kavuşacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işaret eder.

Rüyada abi ve erkek kardeş görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments