Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmeden mezara gömülmek

Rüyada ölmeden mezara gömülmek

Rüyada ölmeden mezara gömülmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, başarılarının artacağına, amaçlarına ulaşacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada ölmeden mezara gömülmek gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Rüyada ölüp mezara gömülmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni gömülmüş mezar görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada mezara gömüldüğünü görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara gömülmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, daha fazla para kazanacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara canlı gömülmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mezara birinin gömüldüğünü görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarda gömü bulmak gelirinin giderinden fazla olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments