Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara canlı gömülmek

Rüyada mezara canlı gömülmek

Rüyada mezara canlı gömülmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, sağlığının bozulmayacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara canlı gömülmek gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına işarettir.

Rüyada mezara canlı gömülmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı toprağa gömülmek gönül hoşluğu yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada canlı bebeğin gömüldüğünü görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine rivayet eder.

Rüyada canlı gömülmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı gömüldüğünü görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı canlı gömülmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Rüyada birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, dinde olgunlaşacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments