Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek

Rüyada mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek

Rüyada mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, asık yüzlerin güleceğine, prestij sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta birinin gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Yani kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada mezarda gömü bulmak prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmek mezara gömülmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada birinin mezara gömüldüğünü görmek tüm kederinin uçup gideceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, duygularını açığa vuracağına alamet eder.

Rüyada mezarda gömülmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kötü bir habere veya tehlikeye işarettir.

Rüyada mezara gömülmek terfi edeceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına yorulur.

Rüyada diri diri mezara gömülmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara gömüldüğünü görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments