Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin bir şeyi görmek

Rüyada istediğin bir şeyi görmek

Rüyada istediğin bir şeyi görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, bolluk içinde yaşamaya, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, başarısının düşeceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, içine düşen fesada yeniliceğine inanılır.

Rüyada istediğin bir şeyi gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fikirlerinizi göstermenizi sağlayabilir.

Rüyada istediğin bir şeyin olduğunu görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada ölünün bir şey istediğini görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine işarettir.

Rüyada çok istediğin bir şeye kavuşmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine inanılır.

Rüyada birinin bir şey istediğini görmek kişinin kazancının çoğalacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyi çok istemek önemli işler yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada istediğin şeyi görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada istediğin bir şeyi görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments