Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının ayağını öpmek

Rüyada kadının ayağını öpmek

Rüyada kadının ayağını öpmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, ayaklandıracağına, gönlünce bir hayat süreceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kadının ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları muhakkak değerlendirin.

Rüyada kadın ayağı öpmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının ayağını öpmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına işaret eder.

Rüyada ayak tabanı öpmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına inanılır.

Rüyada annesinin ayağını öpmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, kazancının da artacağına inanılır.

Rüyada ölü ayağını öpmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, hainlik yapacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölen birinin ayaklarını öpmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments