Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin ayağını görmek

Rüyada ölen kişinin ayağını görmek

Rüyada ölen kişinin ayağını görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, duaların kabul göreceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada ölen kişinin ayağını gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ona karşı gösterdiğiniz ilgisizlik onu kırmış bulunuyor.

Rüyada ölen kişinin ayağını görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişinin ayaklarını görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine alamet eder.

Rüyada ölen kişinin ayaklarını görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ayağını görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulur.

Rüyada ayakları bağlı at görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ayaklarının kesildiğini görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağa çorap giydirmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments