Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişinin ayaklarını görmek

Rüyada ölmüş kişinin ayaklarını görmek

Rüyada ölmüş kişinin ayaklarını görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin ayaklarını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bazı kişilerden gereken desteği göremeyebilir veya gereken yardımı alamayabilirsiniz.

Rüyada ölen kişinin ayaklarını görmek bazen umutlarını yitireceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin ayağını görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kişinin ayaklarını görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sorunlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin ayağını görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına delalettir.

Rüyada büyük ayak görmek korkularının üzerine gideceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına delalet eder.

Rüyada ayağını çamurlu görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada fare ayağı görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments